Turfträffar

En gång i månaden bjuder vi in till träffar där alla länets turfare, inklusive besökande turfare från andra län är välkomna. Detta är sociala mingelträffar där vi grottar ner oss i turfnörderi och man behöver inte vara medlem för att delta - alla är välkomna.

*** Info om Picknickträff Järavallen 8/8 här ***

Träffarna listas i vår kalender och vi har tre typer av träffar:

Turfträff

Den lite kylslagnare perioden på året (vanligtvis sep-maj) träffas vi torsdagar efter omgångsstart inomhus på varierande orter i Skåne i en lokal där det finns mat och dryck.

Grillträff

Grillträff är knytkalas där var och en tar med grillmat och dryck medan föreningen står för grillkol och hetta. Sommaren 2020 har vi en grillträff i Malmö i juni.

Picknickträff

Vid Picknickträffar träffas vi ute i naturen och alla tar själva med vad man vill äta och dricka. I samband med Picknickträffarna försöker vi arrangera ett kort fotevent i Picknickområdet och föreningen delar ut ett enkelt pris till vinnaren. Eventen är slutna och därför är anmälan obligatorisk - anmäl dig här. Sommaren 2020 planerar vi Picknickträffar i Skrylleskogen (juli) och Järavallen (augusti).

Såväl Grillträffar som Picknickträffar kan komma att ställas in eller flyttas beroende på vädret. Vi postar uppdateringar här på hemsidan, i Turf Skånes facebookgrupp och på Slack (endast föreningens medlemmar).

Uppdaterad: 29 JAN 2017 13:36 Skribent: Kenneth Eriksson

KM

Vi har öppnat för anmälningar till KM i Lomma den 26/9.
Läs mer här.

Sverigekampen