Resultat 2018

2018 blev det andra året som föreningen arrangerade En Skånsk Klassiker. Till 2018 års upplaga hade några få zoner tillkommit jämfört med 2017. I En Skånska Klassiker 2018 ingick följande zoner.

24 kandidater anmälde sig till detta andra år. Av dessa tog sju hem hela klassikern, vara fyra för första gången och därmed erövrade pokalerna nummer 16-19. Ytterligare åtta kandidater erövrade minst en medalj.

För En Skånsk Klassiker 2018 delades totalt 4 pokaler och 42 medaljer ut på föreningens årsmöte i januari.

Resultat 2018

Uppdaterad: 31 DEC 2018 12:17 Skribent: Kenneth Eriksson

KM 28/8

Anmäl dig till KM i Staffanstorp i augusti här.

Picknickar

I augusti och september kör vi picknickar med kort fotevent i Bulltofta respekttive Klagshamn. Anmäl dig till eventen via länkarna.