Hoppa till sidans innehåll

Resultat 2017


2017 blev det första året som föreningen arrangerade En Skånsk Klassiker. Klassikern blev snabbt en snackis i hela Turf-Sverige och är i dagsläget det enda event i detta format som fortlöper över ett helt kalenderår. Vi kan med stolthet säga att det blev en succé. 34 djärva kandidater anmälde sig 2017, av dessa tog 15 hem hela klassikern och ytterligare 8 kandidater erövrade minst en medalj. Den allra första klassikerpokalen vanns av root66 vid den första tidpunkt det var teoretiskt möjligt att vinna klassikern - midnatt mellan valborgsmässoafton och första maj - med en take på Vombsjön. Den sista klassikerpokalen för året erövrades av Ramblerboy den 16:e december med en take på AleStonesZone. Först att någonsin vinna en medalj i klassikern blev ChristerL redan den 15:e januari.

Under året och till stort nöje för såväl deltagare som åskådare har det cyklats, simmats, paddlats, klättrats och vadats till turfzoner i hela Skåne och Öresund runt. Som resultat av detta delades 15 pokaler och 76 medaljer ut på föreningens årsmöte i januari.

I En Skånsk Klassiker 2017 ingick följande zoner.

 

Resultat 2017

Uppdaterad: 02 JAN 2018 22:02 Skribent: Tom Eksell
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerade det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Se resultatlistor här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link