Kandidater 2022

Följande turfkämpar har tillkännagivit sin avsikt att försöka vinna En Skånsk Klassiker under 2022. Ge dem all support i chatt och i verklighet när ni ser dem slita hårt under året.

Nya kandidater anmäler sig via detta fomulär. Registrering är obligatorisk och måste ske även om man var listad som kandidat tidigare år. Registrering hos Lundkvist är också obligatoriskt.

En "realtidsuppdaterad" (en gång i timmen) version av denna tabell för de som registrerat sig finns hos Lundkvist. Hos Lundvist hittar man också denna tabell över "totalställningen" i klassikern.

Kandidater 2021

Uppdaterad: 02 JAN 2022 09:04 Skribent: Kenneth Eriksson

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerade det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Se resultatlistor här.