Januari 2022

Års- och medlemsmöte samt Turfträffar

Årsmöte

Pga av rådande pandemisituation kommer års- och medlemsmöte kommer äga rum den 22:a januari klockan 14:00 virtuellt. Precis som förra året använder vi konferensverktyget zoom. Zoom länk maildes från föreningen den 4/1, om du tappat bort den kan du be om den i Slack eller maila oss.

Officiell kallelse och mer info på denna sida. Vi ställer också in de planerade turfträffarna tills vidare.

Adventskalendern

Adventskalender

9 personer genomförde alla kalenderuppdrag i 2021 års julkalender. Av dessa har vi nu lottat och rätt två vinnare: Tveskägg och Tessiz89. Grattis! Vi tar kontakt med er individuellt och gör upp om hur boken "Nya Upplev Sverige: En guide till upplevelser i hela landet" överlämnas.

22 jan:

Års- och medlemsmöte