December 2021

Adventskalendern

Adventskalender

Det blev en adventskalender även i år, denna gång är uppdragen utformade så att de ska gå att utföra av (nästan) alla våra medlemmar, oavsett var de befinner sig (sorry Torspjäsku, du måste lobba för en Gotländsk järnväg! ;-)). Bland de som klarar alla uppdrag lottar vi ut en Sverigeguide för er första eller andra Sweden Explorer resa.

Nyårslöftet

Nyårslöftet, vårt traditionsenliga nyårsfotevent, kommer i år avhållas i Alnarps slottspark på nyårsdagen klockan 14:00-15:30. Platsen är noggrant utvald pga av trevliga omgivningar och närheten till flera stora turfstäder där vi har medlemmar. Vi behöver din anmälan snarast så vi kan lägga erfoderligt antal zoner. Läs mer och anmäl dig här.

Dags att betala

Påminnelse för er som ännu inte betalat medlemsavgiften för 2022. För att ha rösträtt vid årsmötet behöver du ha förnyat innan det äger rum (se nedan). Avgiften för senior är 150 kr och för junior 60 kr (tom det år du fyller 18). Om man blir ny medlem och betalar under okt-dec gäller medlemskapet både innevarande år och nästa. När du förnyar medlemskap räcker det med att betala och ange ditt turfnick som meddelande vid betalningen:

• Betala till bankgiro 5137-7836, eller
  • Swisha medlemsavgiften till 1231 960756 (på hemsidan finns färdiga QR-koder att skanna med Swish-appen för senior och junior)

Års- och medlemsmöte

Årsmöte

Års- och medlemsmöte kommer äga rum den 22:a januari klockan 14:00. Motioner ska ha inkommit senast fyra veckor före (den 25:e december). Valberedningen utgörs av Christer Lundius (ChristerL) och Sylvia Lundius (KattTokig), om du vill kandidera till någon post (styrelsemedlem, revisor, valberedning) kontaktar du någon av dem. Vi har ännu inte bestämt lokal, men ambitionen är att ha ett fysiskt möte med möjlighet att ansluta på videolänk för de som inte kan närvara personligen. Vi kommer också avhålla en middag på kvällen för de som så önskar. För deltagande i middagen är föranmälan obligatorisk. Officiell kallelse och mer info på denna sida.

Uppdaterad: 30 NOV 2021 19:58 Skribent: Kenneth Eriksson