Hoppa till sidans innehåll

Augusti 2021


Logo

 

Senaste nytt

Hej och hallå i sensommaren!

Vi provade nytt format på Nyhetsbrevet i förra utskicket. Det verkar ha renderats bra i alla mailprogram förutom den inbyggda mailklienten i Windows 10. Såvitt vi kan googla ligger det felet hos Microsoft, om brevet fortsatt ser felformaterat ut så klickar du på länken ovan för en webb-version istället.

Sedan förra Nyhetsbrevet har det inte hänt jättemycket, en liten skånsk delegation deltog i Göteborg Open där medlemmen JKJE vann fotheatet (se även nedan) och HappyF blev bästa medlem i hjulheatet med en 4:e plats. Bästa i Skåne boendes medlem blev TXL med en 5:e plats i hjulheatet. Hela resultatlistan här.

Fotbolls-EM och OS har nu avslutats därmed kan normala turfaktiviteter återupptas. Vi kommer nu in i en intensiv eventperiod och vill med detta brev påminna om flera av klubbens egna event där vi gärna vill se dig som deltagare. Anmäl dig snarast så vi får till rätt zonläggning! Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för privata sammankomster utomhus och begränsar antal deltagare i vart och ett av våra event till max 50. Vi väljer här den hårdare tolkningen då Folkhälsomyndigheten samtidigt tillåter motionslopp för upp till 900 deltagare, detta pga av att vi gärna vill ge möjlighet till samling före och efter. Vid samlingsplatserna vill vi att alla som väljer att sluta upp håller och respekterar avstånd.

Glad sensommar, vi ses på ett event!

Klubbmästerskap 2021

KMVårt KM genomförs som tidigare nämnts den 28/8 i Staffanstorp. Vi har av kommunen hyrt Staffanshallen, precis intill den nya zonen Hagalid där vi har samlingsplats och prisutdelning. I hallen finns tillgång till ombyte och toaletter. Vi vill gärna se fler deltagande medlemmar, läs allt om KM på vår hemsida och anmäl dig idag! Pga av rådande covidsituation kommer vi inte att ha någon gemensam sittning på restaurang efteråt, men varje deltagare kan naturligtvis ta med egen matsäck till samlingen.

Turfpicknickar

BasketSom tidigare nämnts har vi två turfpicknickar inplanerade varav den första i Bulltofta den 21/8 står för dörren nu, hög tid att anmäla sig! Under dessa picknickträffar genomför vi först ett kort 30-minuters fotevent därefter samlas vi covidsäkert och äter och dricker egen medhavd mat och dryck. Det andra picknickeventet är i Klagshamn den 18/9. Läs mer och anmäl dig till foteventen på länkarna.

Bonanzan

BonanzaOm du ska delta i Bonanzan 4/9 ("VM" i Turf) eller Kalmar Canoe 14/8, hör gärna av dig på slack (se nedan) eller facebook så vi kan hålla koll på ditt resultat. För Bonanzan kan det dessutom vara bra att Skåne organiserar sig lite och bla kommer överens om vem som är fanbäraren ;-)

Amore del Turf!

AmoreEn av våra mest färgstarka medlemmar, JKJE (känd bl a för sin enorma förkärlek för glass och svårtillgängliga mullezoner), är värd dubbla gratulationer! Inte nog med att han vann fotheatet i Göteborg Open i Turf Skånes namn, han har också vunnit SofoTurf's hjärta som han nyligen äktat i österled. JKJE och SofoTurf: stort grattis från Turf Skåne och må era liv fyllas av många zoner och ett fortsatt lyckligt assistturfande i när och fjärran!
En Skånsk Klassiker

KlassikernEn Skånsk Klassiker är inte en tävling utan en personlig turfprestation. Du har ett helt år på dig att genomföra alla turfmomenten och det handlar inte om placeringar och poäng utan om upplevelsen. Det är gratis att delta och varje moment du genomför ger dig en riktig fysisk medalj och första året du genomför alla vinner du en riktig pokal. Läs mer och anmäl dig på hemsidan. Minst en annan turfförening har kopierat vårt koncept, men vi var först ;-)

Slack

SlackFöreningen har ett digitalt arbetsrum Slack där bara föreningens medlemmar får hänga. Reklambefriat och inget syfte att samla information om dig. Vi har olika kanaler för olika sorters konversationer och atmosfären är positiv. Och ja det finns en app. Om du är medlem och inte har ett konto till vår slack kan du maila oss så får du en inbjudan.

Uppdaterad: 12 AUG 2021 12:49 Skribent: Kenneth Eriksson
E-post: This is a mailto link
 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link