Hoppa till sidans innehåll

Skåne Open 2022


Lördagen den 10:e september är det äntligen dags för ett öppet event i Skåne igen! Eventet kommer att äga rum i Malmö och samlingsplats är vid zonen TMC.

Skåne Open genomförs med två öppna heat - Fot och Hjul. För de våghalsiga genomförs också ett valfritt vattenheat (slutet event) efter den officiella prisutdelningen.

I öppna event delas det ut medalj till alla deltagare. Det kommer bara att delas ut en eventmedalj även om man deltar i både fot och hjul. Däremot kommer det att delas ut fysiska priser i både fot och hjul. Det kommer även att delas ut fina priser i bonuseventet som är vatten (här får man dock ingen eventmedalj). Det skall sägas om vattenheatet att man behöver inte simma (om man inte vill), vattnet kommer inte att vara djupare än brösthöjd (lite beroende på hur lång man är).

Det är hjälmtvång i hjulheatet, att inte följa detta innebär diskvalificering, ingen medalj delas ut och resultatet raderas. Detsamma gäller turf med motordrivna hjulredskap. Personer med dokumenterade funktionshinder kan få dispens att tävla med elcykel.

Under dagen kommer det finnas kaffe/te vid vårt tält.

Grillkvällen innebär att föreningen står för tända grillar samt tillbehör så som korvbröd, ketchup & senap. Deltagarna får själva ta med det som man vill äta och dricka.

För att kunna planera eventet vill vi ha din anmälan, anmälan är obligatorisk om du vill vara med i vatteneventet eftersom det är slutet.

Anmäl dig här.

Heat/event och tidpunkter

12:00 – 13:30 Fotevent

14:00 – 15:30 Hjulevent

16:00 Prisutdelning

17:00 – 17:30 Vattenevent

18:00 Grillkväll med prisutdelning vattenevent

Mer info kommer när eventdagen närmar sig.

 

Anmälda

Uppdaterad: 29 MAJ 2022 21:31 Skribent: Kenneth Eriksson
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerar det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Läs mer och anmäl dig här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link