Hoppa till sidans innehåll

Nyårslöftet 2020


Nyårslöftet 2020Nyårslöftet 2020 ägde rum i Malmö I områdena runtom Triangeln. Denna upplaga av Nyårslöftet blev kanske den bästa vädermässigt – varken, frost, snö, regn eller blåst ställde till det för deltagarna som ömsom sprang ömsom promenerade fram längs Malmös gator och torg. Resultatmässigt blev det inte jättestor skillnad från 2019 – tre av de fyra medaljörerna var de samma som förra året precis som segraren Zothox. Longboardfreak låg i täten de första 40 minuterna när Zothox sprang in i ett stim med fin PPH och ryckte åt sig en ledning han aldrig tappade igen. Vid samma tidpunkt som Zothox tog täten ryckte Liljeswish åt sig tredjeplatsen som han försvarade ända in i mål. ZepLeddelin gjorde en utmärkt tävling med utslitna knän och låg ett tag på fjärdeplats, busdriver såg dock till att ännu ett stycke ädel metall hamnade i en Malmöficka och knep den sista medaljplatsen före en hårt spurtande Yenx. Bästa och enda junior blev Estrellis på en 20:e plats med bara unika zoner.

Detta året kom vi ihåg att fotografera.

Vinnare
Från vänster: Busdriver, Liljeswish, Zothox, Longboardfreak, Estrellis.

Skäggmän
Ettan och tvåan synar varandra. Skägg var en klar fördel i årets tävling.


Efter eventet samlades deltagarna på Royal Biljard för prisutdelning och det traditionella Lizenlotteriet där Lizen förstås vann ett paket choklad. Igen. Chokladpriserna hade donerats av vår kassör Makkan.

Slutresultat:

Uppdaterad: 14 NOV 2019 20:40 Skribent: Kenneth Eriksson
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerade det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Se resultatlistor här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link