Hoppa till sidans innehåll

Nyårslöftet 2017


Nyårslöftet 2017Föreningen Turf Skånes första event någonsin - Nyårslöftet - ägde rum i Malmö på nyårsdagen den 1:e januari 2017. Nyårslöftet utspelades som ett 90 minuters promenadevent och av de 29 anmälda kom 23 till start vilket får betraktas som mycket bra en dag då många förmodligen led av men sedan kvällen innan.

DrickastationVäder- och servergudarna var på vår sida (omgångsstart samma dag) och många deltagare stannade till för att njuta varma förfriskningar vid vår dryckesstation i Rörsjöparken som bemannades av Cloudwalker.

Tidigt i tävlingen ryckte en kvartet åt sig ledningen som de höll ända in i mål, om än med ändrad inbördes ordning. Med 10 minuter kvar av tävlingen såg Longboardfreak ut som vinnaren med sin bror Yenx på en säker tredjeplats. Då kom rycket från windman på andraplats och Liljeswish från fjärdeplatsen vilket i windmans fall ledde till seger i Nyårslöftet 2017 och för Liljeswish del en tredjeplats. Då föreningen redan i förväg bestämt att de fyra första skulle få medalj blev det också dessa fyra som rättvist fick dela på dem.

Nämnas bör även Dronten_D, en av eventets juniorer som lyckades stå emot MrLindvalls ryck de sista minutrarna och bibehöll sin femteplacering precis utanför pallen. Dronten_D blev dock inte helt lottlös då han tillsammans med fem andra ickemedaljörer bärgade en chokladask i det efterföljande lotteriet. Föreningen tackar Makkan för chokladdonationerna.

Föreningen Turf Skåne tackar således alla deltagare och lyckönskar de fyra medaljörerna!

(Vi beklagar dåliga kvaliteten på vinnarbildsfotot!)

Vinnarna Nyårslöftet 2017
Från Vänster: Yenx - Stockholm (4:a), Longboardfreak - Barcelona (2:a), windman - Malmö (1:a), Liljeswish - Kristianstad (3:a).

 

Länk till Nyårslöftets eventsida hos turfgame.com.

Uppdaterad: 02 JAN 2017 14:18 Skribent: Kenneth Eriksson
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerade det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Se resultatlistor här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link