Hoppa till sidans innehåll

Treregionskampen 2016


Den 4:e september till 2:e oktober 2016 drabbade Skåne, Stockholm och Åland samman i treregionskamp. Detta ägde tyvärr rum under den varmaste septembermånaden sedan Jura-perioden i Skåne, många utnyttjade sannolikt det fina vädret till andra ändamål än att tävla i turf. Detta avspeglade sig i resultatet som "med liten marginal" utföll till de övriga lagens fördel.

Treregionskampen 2016

Stockholm och Åland kämpade väl, men så gjorde även Skåne. Fyra av våra kämpar bärgade hem Staminatrixmedaljer och en femte tog den "igen". Vi har också sett bland annat Insomnia-, Restless- och Ferretmedaljer delas ut i samband med kampen. I Skåne lyckades vi dessutom nästan skrapa ihop nästan 100 deltagare i laget, ett nytt rekord i lagkampssammanhang! På det hela taget turfades det bra mycket mer än under en normal omgång. Det är helt klart så att alla höjer sig ett flera snäpp när det drar ihop sig till lagkamp. Slutligen, den positiva andan och inställningen i chatt och på facebook har varit en fröjd att ta del av.

Vi vill tacka alla som varit med i lagkampen och gratulerar Stockholm till den imponerande jättesegern och Åland till en mycket hedrande andraplats. Vi ser fram mot framtida returmöten!

Läs även slutrapporten i Turf24.

Uppdaterad: 28 OKT 2016 13:07 Skribent: Kenneth Eriksson
Epost: This is a mailto link
 

KM

Vi har öppnat för anmälningar till KM i Lomma den 26/9.
Läs mer här.

 

Sverigekampen

Kampdags

Läs om kampen här!

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Skånetoppen

Finn dig själv på Tremorbalks utökade skånetopplista.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link