Hoppa till sidans innehåll

Treregionskampen 2016


Den 4:e september till 2:e oktober 2016 drabbade Skåne, Stockholm och Åland samman i treregionskamp. Detta ägde tyvärr rum under den varmaste septembermånaden sedan Jura-perioden i Skåne, många utnyttjade sannolikt det fina vädret till andra ändamål än att tävla i turf. Detta avspeglade sig i resultatet som "med liten marginal" utföll till de övriga lagens fördel.

Treregionskampen 2016

Stockholm och Åland kämpade väl, men så gjorde även Skåne. Fyra av våra kämpar bärgade hem Staminatrixmedaljer och en femte tog den "igen". Vi har också sett bland annat Insomnia-, Restless- och Ferretmedaljer delas ut i samband med kampen. I Skåne lyckades vi dessutom nästan skrapa ihop nästan 100 deltagare i laget, ett nytt rekord i lagkampssammanhang! På det hela taget turfades det bra mycket mer än under en normal omgång. Det är helt klart så att alla höjer sig ett flera snäpp när det drar ihop sig till lagkamp. Slutligen, den positiva andan och inställningen i chatt och på facebook har varit en fröjd att ta del av.

Vi vill tacka alla som varit med i lagkampen och gratulerar Stockholm till den imponerande jättesegern och Åland till en mycket hedrande andraplats. Vi ser fram mot framtida returmöten!

Läs även slutrapporten i Turf24.

Uppdaterad: 28 OKT 2016 13:07 Skribent: Kenneth Eriksson
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerade det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Se resultatlistor här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link