Hoppa till sidans innehåll

Picknickevent Klagshamn 2021


Till årets andra och sista picknickevent slöt nio friska turfare upp (samt en yrvaken Tompa_65 vid eventets slut). Det var en fantastisk septemberdag i Klagshamn med sol och svaga vindar, alla uttryckte sig förnöjsamt över såväl vackra omgivningar som det plötsliga sommarvädret.

Eventet startade och Kexchoklad inledde genast med att ge sig ut i vattnet. Tre eventzoner hade placerats badvänligt och Kexchoklad var besluten att lägga beslag på PPH:n för två av dem. Han fegade dock ur när han insåg att han skulle bli blöt upp över låren. Han promenerade istället till hamnen för att försöka hitta en glass med fisksmak.

Ledningen togs snabbt och knappast oväntat av duon grimric och Kissen. grimric gjorde dock ett fatalt misstag när han valde en väg som ledde genom tät djungel och med 10 minuter kvar kunde Kissen defilera till sig en stor ledning och vinst. grimric behöll andraplatsen men om tredjeplatsen blev den en hård strid mellan AnneliCH och ChristerL. ChristerL försökte men menade att det inte fanns zoner nog för hans kapacitet och AnneliCH gled därför förbi med 2 ynka poäng och knep bronset.

Priser delades ut till de tre bästa. AnneliCH förärade grimric och Kissen hemmastickade turfsockar samt Toblerone, Kingslayer delade ut reflexvästar.

Ettan och tvåan
Kissen (tv) och grimric (th) med turfsockar, refelxväst och Toblerone

Därefter åts det och en grupp turfare gick sedan iväg för att assista på två nya zoner.

Tack alla som kom, supertrevligt!

 

Resultat picknickeventet

Eventsidan på turfgame.com
Eventgrafen

Uppdaterad: 17 MAJ 2021 21:14 Skribent: Kenneth Eriksson
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerade det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Se resultatlistor här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link