Hoppa till sidans innehåll

Adventskalender 2020


Instruktioner längre ner på sidan

Bakom varje lucka i Turf Skånes Adventskalender 2020 finns ett enkelt litet uppdrag som alla kan utföra. Utför alla uppdrag under december månad. Om du genomför alla deltar du i utlottning av två presentkort till XXL om vardera 300kr styck!

Regler

  • Endast medlemmar i Föreningen Turf Skåne kan vinna presentkort (bli medlem här och få nästa år på köpet)
  • Uppdraget behöver inte utföras den dag luckan öppnas, men får inte ha utförts på datum som inträffat före lucknumret (dvs uppdrag under tex lucka 13 får inte ha utförts ovetandes 1-12 december).
  • All uppdrag ska utföras i december 2020. Flera uppdrag kan genomföras samma dag.
  • Om ett uppdrag går ut på att man ska ta flera zoner ska samtliga tas inom samma kalenderdygn (00:00-23:59)
  • När du utfört ett uppdrag fyller du i Turfnick, zon(er) tagna samt datum för take(s) i detta formulär och skickar in. Observera att du behöver göra detta för varje avslutat updrag. Vi använder statistikfunktionerna på frut.zundin.se för att bekräfta vinnarnas takes. Deadline är 23:59 på nyårsafton.

Vissa uppdrag kräver att du hittar zoner med vissa attribut. För att få en överblick över alla zoner i Skåne med ett visst attribut kan du använda turf.lundkvist.com (regga dig här för personlig statistik) eller turf.urbangeeks.org (använd knappen "Tag filter").

Några uppdrag kan kräva visst resande inom Skåne, i samtliga fall kan man komma fram enkelt med offentlig transport. Det kan kanske löna sig att vänta med resande och ta dessa med en enda resa mot slutet av december ;-)

Kalender och uppdragen är framtagna av Kingslayer baserat på javascript utvecklat av Anna Monus och lagras på en av Kingslayer privata servrar. Ingen annan har tillgång och därför tillåts övriga medlemmar i styrelsen delta i tävlingen. Dock kan max en styrelsemedlem vinna presentkort.

Uppdaterad: 22 JUN 2020 07:26 Skribent: Kenneth Eriksson
Epost: This is a mailto link
 

Julvinnare

Grattis till U-V och Tveskägg som vann varsitt presentkort på 300kr i Advents-kalendertävlingen 2020.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Skånetoppen

Finn dig själv på Tremorbalks utökade skånetopplista.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link