Hoppa till sidans innehåll

Skånska Turfportalenlistor


Allmänt

Eftersom det kan vara rätt tråkigt att bläddra ner till position 4711 på Sverigelistan och 239 på Skånelistan för att se hur man ligger till har det skapats listor med färre antal turfare uppdelat på olika orter och områden i Skåne. Förhoppningsvis turfar då alla turfare på en lista med ungefär samma förutsättningar så det blir intressantare att kubbas inbördes.

Skåne är uppdelat geografiskt så att orter/områden med någon aktivitet har en egen lista. De turfare som agerar på orter med låg aktivitet har en egen lista, Skåne-resten, som jag varmt rekommenderar! Det finns turfare som i stort sett är ensamma i ett område, frånsett enstaka turistturfare, och nu kan de trissa varandra.

På listorna visas aktuell poängställning och lite data om varje turfare. För varje turfare går det att se periodresultat sedan hen blev inlagd på lista både i tabell och som diagram.

Man tillhör lista där man bor/arbetar/turfar mest. Det är OK att tillhöra flera listor. Notera att poängen en turfare har visas på alla listor som turfaren är med på, det är ingen uppdelning efter var poängen är tagen.

Mer info om hur listorna fungerar och hur man skapar egna listor finns på turfportalen.se. Den som skaffat sig en inloggning på turfportalen.se eller som loggar in där med sin google-id kan se vilka av alla listor hen finns med på, inte bara skånelistorna.

De listor som finns just nu (2016-08-25) lades upp snabbt för att komma igång men det finns plats för fler listor!
 

Vem finns med på vilken lista?

Det vill både du och listadministratörerna veta! Tremorbalk har gjort en rutin som ger överblick över de olika skånelistorna.

Klicka på en kolumnrubrik för att sortera listan efter den kolumnen. För att få listan sorterad efter turfnamn klickar du på rubriken över den vänstra kolumnen. För att få tillbaka det ursprungliga utseendet laddar du om sidan. Om du vill knåda informationen ytterligare kopierar du informationen och klistrar in i kalkylark för vidare bearbetning.

Anmälan/avanmälan

Man kan anmäla sig till en lista med funktionen "Apply to list". Listans administratörer får en blänkare i mailen.

Den som blivit inlagd på en lista och inte vill synas kan göras osynlig. Försök nå en administratör med ett meddelande i Facebook-gruppen "Turf Skåne", ett meddelande i turfchatten när administratören är ute (inte alltid det uppmärksammas) eller skriv ett mail till This is a mailto link.

 

Administratörer

Varje lista ska ha en eller flera lokala administratörer som har uppsikt över listans område och ser när någon börjar turfa i området. Försök få kontakt med vederbörande via chatten eller i verkligheten och upplys om listorna.
Det är önskvärt att turfaren  blir tillfrågad om hen vill vara med på en lista. I bland är det omöjligt att få kontakt, vederbörande kanske inte har upptäckt chattfunktionen, då kan turfaren läggas in ändå. De flesta vill så småningom se sin historik. Den som inte vill vara kvar på en lista får höra av sig.

Lokala administratörer efterlyses! Det är ingen knepig syssla.
 

De skånska listorna med administratörer

  Ordinarie   Backup
Helsingborg VM   Kingslayer
      Tveskägg
       
Hässleholm Nilur   Makkan
      Tveskägg
       
Kristianstad Makkan   AnneliCH
      Tveskägg
       
Landskrona AnneliCH   Root66
      Tveskägg
       
Lomma-Bjärred-Kävlinge Root66   AnneliCH
      Tveskägg
       
Lund KPD   TXL
  Root66    
  Tveskägg    
       
Malmö Tremorbalk   Kingslayer
  TXL   Tveskägg
       
Sjöboturfarna MolnetsBroder   Makkan
      Tveskägg
       
Skåne-Resten Makkan   AnneliCH
      Tveskägg
       
Staffanstorp Root66   Makkan
      Tveskägg
       
Trelleborg AnneliCH   TXL
      Tveskägg
       
Ystad AnneliCH   TXL
      Tveskägg
       
Åstorp Kingslayer   Root66
      Tveskägg
       
Ängelholm MammaGräddnos   Kingslayer
  Ruskprick   Tveskägg
       
Föreningen Kingslayer   Tveskägg
Turf Skåne TXL    
       

 

 

Uppdaterad: 24 JUN 2018 21:18 Skribent: Bo Kvist
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerade det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Se resultatlistor här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link