Hoppa till sidans innehåll

Vad är League?

League är Turfs seriespel. Utöver de normala tävlingar som pågår i Turf under en omgång (World, Country, Region) ingår alla aktiva turfare också i ett seriespel. Seriespelet är precis som seriespelen i fotboll och ishockey en "pyramid" av divisioner och grupper, där den som vinner sin grupp går upp en division, och de två sista i en grupp halkar ner en division. Översta gruppen heter "Elite" (jämför "Allsvenskan" eller "SHL") och antalet divisioner avgörs av antal aktiva turfare. Vid omgångsstart slumpas alla i samma division in grupperna. Man kan därför blandas med turfare från andra regioner och länder.

League infördes som ett extra mer rättvist och överskådligt tävlingsmoment som alla deltar i på samma vilkor oavsett var man turfar i världen. Man får dock inga medaljer för gruppvinster.

Tabellen för den grupp i League man ingår i visas längst till vänster bland topplistorna. Supportar kan också se andra grupper och divisioner i appen. Det finns än så länge inget sätt att se alla divisioner och grupper på turfgame.com.

 

Julvinnare

Grattis till U-V och Tveskägg som vann varsitt presentkort på 300kr i Advents-kalendertävlingen 2020.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Skånetoppen

Finn dig själv på Tremorbalks utökade skånetopplista.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link