Hoppa till sidans innehåll

Vad är League?

League är Turfs seriespel. Utöver de normala tävlingar som pågår i Turf under en omgång (World, Country, Region) ingår alla aktiva turfare också i ett seriespel. Seriespelet är precis som seriespelen i fotboll och ishockey en "pyramid" av divisioner och grupper, där den som vinner sin grupp går upp en division, och de två sista i en grupp halkar ner en division. Översta gruppen heter "Elite" (jämför "Allsvenskan" eller "SHL") och antalet divisioner avgörs av antal aktiva turfare. Vid omgångsstart slumpas alla i samma division in grupperna. Man kan därför blandas med turfare från andra regioner och länder.

League infördes som ett extra mer rättvist och överskådligt tävlingsmoment som alla deltar i på samma vilkor oavsett var man turfar i världen. Man får dock inga medaljer för gruppvinster.

Tabellen för den grupp i League man ingår i visas längst till vänster bland topplistorna. Supportar kan också se andra grupper och divisioner i appen. Det finns än så länge inget sätt att se alla divisioner och grupper på turfgame.com.

 

Påskutmaningen

Grattis Tessiz89, glurf och grimric som alla vann påskutmaningen!

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Skånetoppen

Finn dig själv på Tremorbalks utökade skånetopplista.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link