Hoppa till sidans innehåll

League omgång 82


Omgång 82 - April 2017

Den här omgången så utmärkte sig en del medlemmar och övriga skåningar.


Elit

TXL tog det lugnt i början av omgången och det höll på att kosta elitplatsen. Med några dagar kvar låg han på nedflyttningsplats 50K efter Entertainer från Stockholm. Hård körning på slutet gjorde att han behöll sin elitranking.

 

League 1

Här har vi en otroligt trevlig nyhet. Ita som mest turfar i Lund kämpade heroiskt hela omgången igenom och spräckte den svåra 500K gränsen. Som belöning fick hon en andraplats i Skåne (efter otroliga Király den här omgången) och en plats i elitserien! Två Skåningar i elit, det är bra!

 

League 2

Här har vi första bakslaget. Golfsäsongens start kanske gjorde att mulino75 blev nedflyttad?Konoplyanka gjorde som TXL, såg till att inte åka ur sin serie. Bra kämpat och hoppas vi ses på KM i Ängelholm den 4:e juni.

 

League 3

Cloudwalker och PerS kämpade länge om att hålla sig kvar, men till slut blev resultatet så här…Den här gruppen blev lite komisk och som jag skrev tidigare. Systemet är inte riktigt i fas ännu. Királys bedrift är otrolig, nytt världsrekord och självklar uppflyttning. Men det känns ju märkligt att den som är tvåa i gruppen och inte blir uppflyttad, har nästan dubbelt så mycket som han som vann leauge 1. Glädjande är att Tveskägg håller sig kvar trots den stenhårda slutstriden. Var bara 52K mellan 4:an och 9:an.

 

League 4

Här kämpade Ramsey11 men nådde inte hela vägen, god 2:a i alla fall. Även Staffan147 gjorde bra ifrån sig och säkrade fortsatt spel i 4:an


Turfa lugnt så ses vi där ute :-)

/TXL

Uppdaterad: 14 MAJ 2017 16:32 Skribent: Tom Eksell
E-post: This is a mailto link
 

Skåne Open

Föreningen Turf Skåne arrangerar det andra öppna eventet i Skåne någonsin! Läs mer och anmäl dig här.

 

Turfutflykt

Föreningen anordnar turfutflykt till Kullaberg den 13:e augusti. Läs mer och anmäl dig här.

 

Klubbhus

Föreningen har ett digitalt klubbhus i grupparbets-verktyget Slack. Där får bara föreningens medlemmar hänga. Om du som är medlem i föreningen inte har ett konto kan du maila oss ditt turfnick så får du en inbjudan.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link