Hoppa till sidans innehåll

Den första Skånska Klassikern går till root66!

01 MAJ 2017 08:50
Romantiskt midnattsbad med ChristerL renderar pokal och medalj.
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2017 08:49

Med endast en zon kvar på hela klassikern – Vombsjön – låg root66 i vinnarhålet för att bli den förste att erövra en Skånsk Klassiker. Vombsjön, som först får tas den 1/5 enligt klassikerreglerna, utgjorde inget problem för root66 som redan bemästrat alla andra klassikerzoner. Ett midnattsdopp varefter äventyrsmedalj och pokal för hela den Skånska Klassikern var erövrade. Bedriften utfördes tillsammans med ChristerL som därmed tog medaljen för Äventyrsbedriften och nu bara har den Fysiska bedriften kvar i hela klassikern. Eftersom ChristerL gjorde take och root66 assist blev ChristerL den förste att klara Äventyrsbedriften, det betyder att dessa bägge herrar blev först att klara alla delmoment i klassikern: ChristerL blev först med "Utsökt positioneringsexpertis" samt "Äventyrsbedrift", root66 blev först med "Skånsk Ökunskap" och "Fysiska Bedrift".

Vi gratulerar root66 som den förste av vad vi hoppas blir många klassikervinnare och ChristerL som nu ligger bra till att bli den den andre att ta hem hela pokalen. Stort grattis till nattbedriften bägge två!

Senare på morgonen efter tog TXL och tremorbalk samma zon och erövrade därmed också äventyrsmedaljer. Grattis till er också!

Skribent: Kenneth Eriksson
Epost: This is a mailto link
 

Julvinnare

Grattis till U-V och Tveskägg som vann varsitt presentkort på 300kr i Advents-kalendertävlingen 2020.

 

T-shirts mm

Vill du se ut som en välekiperad skånsk turfare? Kolla medlemsbutiken.

 

Klassikern

Se hur det går för kandidaterna i En Skånsk Klassiker här.

 

Skånetoppen

Finn dig själv på Tremorbalks utökade skånetopplista.

 

Postadress:
Turf Skåne - Orientering
Tom Eksell, V Rönneholmsvägen 70
21741 Malmö

Kontakt:
Tel: 0707268013
E-post: This is a mailto link