Kandidater 2018 - Turf Skåne - IdrottOnline Klubb

Kandidater 2018

Följande turfkämpar har tillkännagivit sin avsikt att försöka vinna En Skånsk Klassiker under 2018. Ge dem all support i chatt och i verklighet när ni ser dem slita hårt under året.

Nya kandidater anmäler sig via detta fomulär. Registrering är obligatorisk och måste ske även om man var listad som kandidat tidigare år. Registrering hos Lundkvist är också obligatoriskt.

En "realtidsuppdaterad" (en gång i timmen) version av denna tabell för de som registrerat sig finns hos Lundkvist. Hos Lundvist hittar man också denna realtidsuppdaterade tabell över "totalställningen" i klassikern.

Kandidater 2018

Senast uppdaterad: se sidfoten

Webredaktören är på diverse turfresor V31-33. Under den perioden uppdateras denna sida endast sporadiskt.

Uppdaterad: 31 JUL 2018 21:58