Medlemsbutik

Vi har satt upp en onlinebutik hos spreadshirt där man kan köpa merchandise med föreningens logotyper och ikoner.

Webbadress: https://shop.spreadshirt.se/turfskane/

A. Enkla varianten
Klicka på det du vill ha. Välj storlek, färg och tryck på köp. Klicka på kundvagnen för att checka ut. Klart och betalt.

B. Lite mer avancerat
Du kan förstora/förminska, flytta och ändra motivet som du vill. Klicka på den produkt du vill ha, klicka på "Anpassa motiv" följt av "Öppna Designverktyget", klicka sedan på loggan och förstora/förminska, flytta eller ta bort (soptunnan). Klicka på "Motiv" och "I denna butik" för att välja någon annan av våra logotyper. Huvudloggan finns i en variant för ljusa bakgrunder och en för mörka. På detta sätt kan du tex designa en mugg med vår logo på ena sidan och vår turfikon på andra, eller så kan du lägga till vår webbadress till den befintliga loggan.

Notera att denna butik är helt fristående från föreningen, vi tjänar inga pengar på försäljningen och eventuella reklamationer måste tas med spreadshirt.

Uppdaterad: 12 JUN 2018 12:11
Skribent: Kenneth Eriksson