För att bli medlem, fyll i formuläret nedan och betala sedan medlemsavgiften:

• Senior: 120 kr för helår
  • Junior: 60 kr per helår (tom det år du fyller 18).

Om man blir ny medlem och betalar under sep-dec gäller medlemskapet både innevarande år och nästa.

Om du förnyar medlemskap räcker det med att betala och ange ditt turfnick som meddelande vid betalningen.

• Betala till bankgiro 5137-7836

• Swisha medlemsavgiften +2 kronor i bankavgift till 1231 960756.

I bägge fallen anger du ditt turfnick som meddelande till betalningsmottagaren. När vi har mottagit din betalning sänder vi en bekräftelseemail.

Vi ber dig läsa vår integritespolicy som vi har utformat så enkelt som möjligt. När du blir medlem accepterar du att vi använder dina personuppgifter som beskrivs där. Vi har dock medvetet begränsat de uppgifter vi lagrar om dig till minimum och bara vad som verkligen behövs för att vi ska kunna bedriva verksamheten.

Vi kommer inte sända spam. Vi kommer inte sälja eller ge bort dina personuppgifter till tredje part. Vi kommer inte avslöja det riktiga namnet bakom ditt turfnick. Det enda sammanhang när dina personuppgifter kan komma att delas är om vi ansöker om bidrag från kommun eller Riksidrottsförbundet och någon av dessa vill ta del av vårt medlemsregister för att verifiera hur många verkliga medlemmar vi har, eller om kommun/RF önskar utföra en revision av föreningen.

Om formuläret strular kan du istället sända en email med följande uppgifter:

• För- och efternamn
  • Turfnick
  • Junior? (Under 18 eller fyller 18 i år).
  • Om junior: födelseår
  • Om junior: målsmans namn och email

Uppdaterad: 22 MAJ 2018 16:56

Skånes första öppna event någonsin genomfördes den 1:e september. Se resultaten här.